Het creëren van rijkdom! Real Madrid bieden de begrafenis van diensten voor afgestemde doodskist bieden
Real Madrid fans kunnen zitten op het balkon van het Santiag real madrid kids shirt Bernabeu stadion om uw favoriete
team in elk spel, maar na zijn dood, kunnen de fans Real Madrid altijd liggen bij Real Madrid oorlogsschepen in de aangepaste kist. Volgens de Spaanse media, "Aspen Daily" nieuws, onlangs Real Madrid hebben een begrafenis dienst gelanceerd voor de fans van Real Madrid, voor de fans van de club zal bieden kist op maat gemaakt drukwerk LOGO Real Madrid.

Het creëren van rijkdom! Real Madrid bieden de begrafenis van diensten voor afgestemde doodskist bieden

Real Madrid bieden op maat gemaakte begrafenis

We zeggen vaak dat het gebruik van "die-hard" is het woord wanneer een team van hardcore fans, maar die-hard Real Madrid fans hebben de mogelijkheid om zijn eigen uitdrukking die actie "trouwe" in gebruik. Onlangs, Real Madrid begon Juventus shirt een dienst voor de fans, als er Real Madrid fans stierf, van de overledene familie kan worden aangepast afgedrukt LOGO doodskist Real Madrid, Real Madrid Fans kunnen een bijdrage leveren aan de club altijd.

Uit de media exposure van de foto om de kist vol met massief houten structuur, in overeenstemming met de algemene vorm van de kist buiten Bernabeu stadion vorm van Real Madrid te zien, terwijl de top wordt daar op de kist deksel gedrukt heeft een Real Madrid team logo, terwijl binnen de kist, met een vertegenwoordiger van de Real Madrid witte bekleding, kussens en matrassen zijn bedrukt met logo Real Madrid.

Custom doodskist voor de fans van de club geen precedent Eerder heeft de ronaldo shirts
Argentijnse Boca Juniors begonnen te worden aangepast kist dienst voor het team, maar de club biedt ook exclusief voor de fans van de begraafplaats. Everton, Schalke 04 en Hamburg SV heeft ook een aangepaste kist van de dienst. Het barcelona kids shirt is vermeldenswaard dat in november 2014, een ander team van La Liga reuzen Barcelona aangekondigd fans zullen de begraafplaats vast te stellen, en het heeft zeker een aangepaste doodskist van diensten.

Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.com/